Σοβαρός κίνδυνος για Παναθηναϊκό!

Σοβαρός κίνδυνος για Παναθηναϊκό!

Σοβαρός κίνδυνος για Παναθηναϊκό!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ενόψει της απόφασης που θα ανακοινώσει η UEFA και το μέγεθος της τιμωρίας που θα επιβληθεί στην ΠΑΕ για όσα συνέβησαν στον εφιαλτικό αποκλεισμό από τη Καμπάλα στη Λεωφόρο.

Η απόφαση αναμένεται να γνωστοποιηθεί στο “τριφύλλι” την επόμενη εβδομάδα, εντούτοις, οι ενδείξεις που υπάρχουν μόνο θετικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι εκτός από βαρύτατο πρόστιμο ελοχεύει κίνδυνος τόσο για ματς κεκλεισμένων των θυρών (στο αμέσως επόμενο ευρωπαϊκό του ματς), όσο και για… επιτήρηση του συλλόγου για ένα έτος!

Το report του delegate της UEFA είναι λεπτομερέστατο και άκρως επιβαρυντικό καθώς έχει καταγράψει αναλυτικά όσα συνέβησαν στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού. Από κάποια μπουκάλια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και τη χρήση λέιζερ, μέχρι το πανί για τον Μισέλ Πλατινί αλλά και την εισβολή μερίδας του κόσμου στο γήπεδο.

Ειδικά για το πανί (όχι για το μεγάλο εναντίον της διαφθοράς) που αφορούσε στον πρόεδρο της UEFA η καμπάνα προβλέπεται βαριά, καθώς υπάρχει και το περυσινό… πάθημα της Λέγκια Βαρσοβίας που τιμωρήθηκε με 80 χιλ. ευρώ πρόστιμο για ανάρτηση ενός πλακάτ εναντίον της UEFA!
Η εισβολή οπαδών στο γήπεδο για οποιονδήποτε λόγο εξάλλου αντιμετωπίζεται με μεγάλη αυστηρότητα και το μόνο “θετικό” της υπόθεσης είναι ότι δεν υπήρξε πρόβλημα ούτε με τους διαιτητές, ούτε με τους παίκτες και την αποστολή της Καμπάλα, διότι σε αυτήν την περίπτωση η ζημιά θα ήταν ανυπολόγιστη.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων ο Παναθηναϊκός θα τη βγάλει καθαρή με βαρύ πρόστιμο, άνω των 100 χιλ. ευρώ, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News