Θέλει Πρωτάθλημα ο Στιλ!

Θέλει Πρωτάθλημα ο Στιλ!

Την επίθυμία του για κατάκτηση του Πρωταθλήμαρος, αλλά και για τη δική του συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League εξέφρασε ο Λουκ Στιλ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Άγγλος τερματοφύλακας δεν είχε αγωνιστεί στα παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης πέρυσι και φέτος θέλει να έχει την χαρά να δοκιμαστεί στο πιο υψηλό επίπεδο. Αναλυτικά όσα είπε στη Nova.

Για την πρώτη θέση των play offs: «Είναι φανταστικό που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση τόσο γρήγορα. Ξέραμε ότι αν κάναμε αυτά που μπορούμε σωστά θα τα καταφέρναμε. Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Είχαμε πληγωθεί πριν λίγο καιρό όταν χάσαμε το Πρωτάθλημα, αλλά σταθήκαμε στα πόδια μας γιατί θέλαμε να βρεθούμε στα προκριματικά του Champions League. Είναι κάτι καινούριο για μένα και ανυπομονώ για κάτι καλύτερο από πέρυσι».

Για τα ματς με τον Αστέρα και τον Ατρόμητο: «Ο προπονητής μας έχει απαιτήσεις και δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Δεν θα είναι… φιλικά».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Θέλουμε να βελτιωθούμε τη νέα χρονιά και φυσικά θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Ήρθαμε δεύτεροι, δεν μας αρέσει και την επόμενη σεζόν θα κυνηγήσουμε τον τίτλο».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News