Ταυλαρίδης: "Με καλύτερες συνθήκες μπορούμε πολλά"

Ταυλαρίδης: "Με καλύτερες συνθήκες μπορούμε πολλά"

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει πολλά αν οι συνθήκες στο πρωτάθλημα είναι καλύτερες εμφανίστηκε ο Στάθης Ταυλαρίδης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πάντα υπάρχει κίνητρο. Είχαμε αρκετές αλλαγές, τα παιδιά που μπήκαν σήμερα τα πήγαν καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήσαμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με την ευκαιρία του Μάρκους. Δεν τα καταφέραμε, το θετικό είναι πως για ακόμα μία φορά κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, έχουμε ένα άλλο παιχνίδι στον Ατρόμητο και πάμε να το κερδίσουμε και αυτό για να τελειώσει καλά η χρονιά».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Παιχνίδι με το παιχνίδι γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Υπάρχει περισσότερη ομογένεια. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια που έχουμε παίξει στα πλέι οφ».

Για τον κόσμο και τι μήνυμα θα ήθελε να του δώσει ενόψει τη νέας χρονιάς: «Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε. Όπως έχω πει και τις προηγούμενες ημέρες, αν υπάρξουν καλύτερες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί αυτή η ομάδα να πετύχει πολλά, αλλά προέχει η ξεκούραση και μετά βλέπουμε».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News