Τους... "βγαίνει" το λάδι
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με τον Μίλαν Μίνιτς και τους συνεργάτες του να βγάζουν το.. λάδι των παικτών τους.
Είναι γνωστό σε όλους πως το κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, σε κάθε ομάδα και σε κάθε άθλημα, είναι το… χειρότερο και το πιο επίπονο για τους παίκτες.
Παράλληλα είναι και το πιο σημαντικό, μιας και σε αυτό το κομμάτι μπαίνουν οι βάσεις για τις πιθανές επιτυχίες μέσα στη σεζόν.
Έτσι και στον Παναθηναϊκό. Οι ρυθμοί είναι ιδιαιτέρως υψηλοί, με τους Μίλαν Μίνιτς, Σάββα Αρώνη, Νίκο Παππά και Σάνι Μπετσίροβιτς να ακολουθούν κατά… γράμμα το πλάνο που έχει προγραμματίσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Μετά και το χθεσινό πολύ έντονο πρόγραμμα της ομάδας, κάτι ανάλογο θα συνεχιστεί και σήμερα.
Οι «πράσινοι» έχουν και σήμερα διπλή προπόνηση με τη φυσική κατάσταση να δουλεύεται στο.. φουλ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως κάθε μέρα που περνάει η ομάδα μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο κομμάτι της τακτικής.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αυτός είναι ο στόπερ που ζήτησε ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Τα χρήματα για αγορά»
- «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρόταση για Φρουκ - Το ποσό που ζήτησε η Ριέκα»
- Παναθηναϊκός: Αλλαγή σκηνικού με Σφιντέρσκι
- Παναθηναϊκός: Η ευρωπαϊκή λίστα με Φερεντσβάρος, ποιοι δεν παίζουν
- Πάει για «10αρι» και φορ ο Παναθηναϊκός - Τα προφίλ των παικτών