Η διαβολοβδομάδα του ΠΑΟΚ!

Η διαβολοβδομάδα του ΠΑΟΚ!

Αυτά δεν γίνονται ούτε στα ΟΥΚ. Η εβδομάδα βασικής εκπαίδευσης των ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων είναι… παιχνιδάκι μπροστά σε αυτή που έζησε ο «Δικέφαλος του Βορρά» από τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η αρχή έγινε την Τρίτη 26/5 όταν στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού των πλέι οφ της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ, ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 83-58 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών.

Η συνέχεια ήταν… ποδοσφαιρική. Την Τετάρτη 27/5 οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου πέρασαν… αέρα από την Τούμπα επικρατώντας του Δικεφάλου με 1-0 χάρη σε γκολάρα του Ταυλαρίδη σε αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Την επόμενη μέρα, την Πέμπτη 28/5 ακολούθησε η δεύτερη μπασκετική… σφαλιάρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου επιβλήθηκε των Θεσσαλονικέων με 75-61 και έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών.

Ακολούθησε διήμερο ρεπό για τον ΠΑΟΚ αφού Παρασκευή και Σάββατο δεν διεξήχθη μεταξύ μας αγώνας.

Την Κυριακή 31/5, όμως, επανήλθαν στην πραγματικότητα. Το «τριφύλλι» κέρδισε με 2-0 τον «Δικέφαλο» στη Λεωφόρο με τα γκολ των Μαυρία και Καρέλη «σφραγίζοντας» την πρωτιά στα πλέι οφ.

Τη Δευτέρα είχε ρεπό. Ε, πρωτομηνιά ήταν. Η 5η και τελευταία «σφαλιάρα» του ΠΑΟΚ ήρθε την Τρίτη 2/6 όταν ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν… σίφουνας από την Πυλαία επικρατώντας με 83-65 και προκρίθηκε στα τελικά της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ.

Διαβολοβδομάδα κανονική…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News