Πρώτη φορά κράτησε το "μηδέν" εντός Ελλάδας
Ο Στέφανος Κοτσόλης είχε δεχθεί γκολ και στα οκτώ ματς πρωταθλήματος, κυπέλλου που χρησιμοποιήθηκε.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Χρειάστηκε να φτάσουμε στον Ιούνιο για να κρατήσει πρώτη φορά φέτος «λευκή» την εστία του ο Στέφανος Κοτσόλης εντός συνόρων.
Ο βετεράνος πορτιέρο -που άρχισε βασικός τη σεζόν μέχρι να εγκλιματιστεί ο Λουκ Στιλ-μόνο στη Λιέγη έφυγε από το γήπεδο δίχως να έχει δεχτεί τέρμα. Από κει και πέρα όσες φορές αγωνίστηκε, ο ΠΑΟ είδε την εστία του να παραβιάζεται, σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη, συνολικά σε 14 αναμετρήσεις.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας όλα δείχνουν ότι θ’ ανανεώσει το συμβόλαιό του, μένοντας στην ομάδα από τις ακαδημίες της οποίας αναδείχθηκε. Βαρύνουσα μορφή στα αποδυτήρια (είναι ο μόνος που έχει εικόνες από την ομαδάρα του Χουάν Ρότσα, όντας ball boy πίσω από την εστία του Γιόζεφ Βάντσικ, άνηκε στο ρόστερ στα νταμπλ 2004 και 2010), «στρατιώτης» του συλλόγου που αν χρειαστεί θα μπήξει και καμιά φωνή στους μικρούς!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα