Ο Αναστασίου ν' ανάψει μια λαμπάδα στον Μπεργκ

Ο Αναστασίου ν' ανάψει μια λαμπάδα στον Μπεργκ

Ο Αναστασίου ν' ανάψει μια λαμπάδα στον Μπεργκ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ήδη έχει φτάσει τα τέσσερα γκολ, πριν φύγει ο Αύγουστος! Δύο στην Ευρώπη και δύο στο Πρωτάθλημα.

Θυμίζω ότι την πρώτη σεζόν έφτασε τα τέσσερα γκολ στις 6 Οκτωβρίου, μετά από 7 συμμετοχές, ενώ πέρσι μπορεί να είχε το καρέ με τη Μίντιλαντ, αλλά στο Πρωτάθλημα του είχε “κάτσει” ο τραυματισμός με τον Λεβαδειακό και έμεινε σχεδόν δύο μήνες εκτός!

Εάν ήμουν Αναστασίου θα πήγαινε στην εκκλησιά και θα του άναβα μια λαμπάδα στο μπόι του (1,84) και ακόμη ψηλότερη.

Όχι μόνο γιατί απορρόφησε σε μεγάλο ποσοστό την γκρίνια από τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, όχι μόνο για την συμβολή του στη νίκη στο Αγρίνιο, αλλά κυρίως γιατί η παρουσία του εμπνέει τους πάντες να μιλούν για Πρωτάθλημα.

Είναι ξεκάθαρο ότι μ’ έναν υγιή Μπεργκ ο Παναθηναϊκός είναι άξιος διεκδικητής.

Όμως ο Αναστασίου έχει έναν λόγο παραπάνω να προσεύχεται για τον Σουηδό να τον έχει ο θεός καλά. Διότι από το ξεκίνημα της μεταγραφικής σεζόν είχε ζητήσει ένα σέντερ φορ με τα δικά του χαρακτηριστικά ως μπακ, ο οποίος δεν ήρθε ποτέ. Αρχικά λεγόταν… Μάντζιος, στην πορεία δεν είχε… όνομα!

Θα μου πει κανείς, μα υπάρχουν ο Καρέλης, ο Πέτριτς ακόμη και ο Καλτσάς. Συμφωνώ αλλά ο προπονητής ζήτησε έναν επιθετικό ρεζέρβα του Σουηδού και προφανώς κάτι παραπάνω ξέρει…

Γι’ αυτό ας κάνουν ομαδικώς εικόνισμα τον Σουηδό για να προχωρήσει καλά η σεζόν…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News