"Το βαπόρι από την Περσία"... ήρθε την Τρίτη (vid)

"Το βαπόρι από την Περσία"... ήρθε την Τρίτη (vid)

Ουδεμία σχέση με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» είχε η επιλογή του τραγουδιού «Το βαπόρι από την Περσία» που ακούστηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου της Λεωφόρου μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Γράφτηκαν αρκετά για τη συγκεκριμένη κίνηση με το τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη. Ορισμένοι το συσχέτισαν με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του «ΣΚΑΪ» και ως μια έμμεση απάντηση του Παναθηναϊκού στους Ερυθρόλευκους.

Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή του τραγουδιού είχε γίνει από την Τρίτη από τον DJ του γηπέδου της Λεωφόρου. Κρίθηκε ότι ήταν ένας πρωτότυπος τρόπος για το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της σεζόν για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και απ’ ό,τι έδειξαν οι αντιδράσεις των οπαδών του Τριφυλλιού, ήταν μια πολύ εύστοχη επιλογή.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));


Το βαπόρι απ’ την Περσία…
Posted by PaoNews on Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News