Τακτική με Αμπέντ
Οτι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ από τη Νιούκαστλ είναι γνωστό. Οπως, επίσης, άπαντες γνωρίζουν ότι οι Αγγλοι συμφωνούν να τον παραχωρήσουν έναντι ενός ποσού κοντά στις 400 χιλ. ευρώ, που μπορεί να προσφέρει το «τριφύλλι», αρκεί οι απαιτήσεις τού παίκτη να μην… ξεφεύγουν και το «πακέτο» απόκτησής του να μη φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Προς το παρόν, τα χρήματα που ζητάει ο Αμπέντ μέσω του ατζέντη του, Τζαμέλ Μπουκίρ, δεν επιτρέπουν το «deal», πλην όμως οι «πράσινοι» εκτιμούν ότι ο Αλγερινός μάνατζερ θα λογικευτεί, αφού διαπιστώσει ότι τα συγκεκριμένα χρήματα δεν μπορεί να τα βρει στο εξωτερικό και να έχει ταυτόχρονα εγγυημένες συμμετοχές στην 11άδα.
Ο χρόνος συνεπώς μόνο ως σύμμαχος μπορεί να λειτουργήσει για τον Παναθηναϊκό, που δεν βιάζεται (άλλωστε, ο Αμπέντ αποτελεί κερασάκι στην τούρτα και δεν προβλέπεται να αποκτηθεί άλλος κεντρικός χαφ) να τον κλείσει, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει άριστα πόσο πολύ επιθυμεί ο ίδιος ο παίκτης την επιστροφή του στο «τριφύλλι», καθώς διαπίστωσε από πρώτο χέρι ότι στον Παναθηναϊκό θα βρει εμπιστοσύνη και συνθήκες που μπορούν να τον βοηθήσουν σημαντικά στην εξέλιξη της καριέρας του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Σεισμός» στην Κροατία για Γιάγκουσιτς και τις λεπτομέρειες του deal
- «Αυτό ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην αγορά»
- Κοτζιάς: «Καυτό» 15ήμερο στον Παναθηναϊκό – Τι είπε για Χέιζ-Ντέιβις και ρόστερ
- Αλλάζει ξανά διάταξη: Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Γιατί μπήκε ο Ερνάντεθ στην ευρωπαϊκή λίστα και όχι κάποιος χαφ
