Στην έξοδο ο Αμπέντ

Στην έξοδο ο Αμπέντ

Ο Μεντί Αμπέντ ενημερώθηκε από την διοίκηση της Νιουκάσλ ότι δεν είναι στα πλάνα της επόμενης περιόδου και του νέου τεχνικού, Στιβ ΜακΛάρεν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Στιβ ΜακΛάρεν συμφώνησε προφορικά με την διοίκηση της Νιουκάσλ ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση, αφού πρώτα κάνει τις διακοπες του στην Κρήτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ήδη οι “Magpies” έχουν αρχίσει την εκκαθάριση του ροστερ, με τις εξελίξεις να ενδιαφέρουν άμεσα τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε τους Έλιοτ, Γουίλιαμσον, Ομπερτάν, Γκουφράν και Αμπέντ ότι δεν είναι στα πλάνα της επόμενης περίοδου και είναι στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες για την φετινή περίοδο.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή η εξέλιξη ευνοεί τον Παναθηναϊκό που θέλει να ξαναντύσει στα πράσινα τον Αλγερινό μέσο. Ο Αμπέντ από την πλευρά του έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα αν δεν παρέμενε στη Νιουκάσλ και την επόμενη περίοδο, οπότε θα πρέπει να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν στην υπόθεση τις επόμενες μέρες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News