Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή
Στη λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται από τη Νιούκαστλ ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται το όνομα του Μεχντί Αμπέντ. «Ανοίγει» ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιθυμεί την απόκτησή του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Όπως μεταφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο Μεχντι Αμπέντ βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που ο επερχόμενος νέος τεχνικός των «καρακαξών», Στιβ ΜακΚλάρεν δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.
Αυτόματα λοιπόν, ο Αλγερινός θα βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, μαζί με τους Έλιοτ, Γουίλιαμσον, Ομπερτάν και Γκουφράν.
Οι «πράσινοι» είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη, εκείνος με τη σειρά του έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα και πλέον απομένει να δούμε αν τελικά επιτευχθεί ο «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το βράδυ που «φώναξε» για την... πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!
- Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό, κρίσιμες αποφάσεις
- Παναθηναϊκός: Γι΄αυτό «εξαφανίστηκε» με Μπέτις ο Τεττέη
- Παναθηναϊκός: Η... παγκόσμια πρωτοτυπία με Πελίστρι
- Γιάννης Στάνκογλου: Η πιο τρελή κίνηση που έκανε για τον Παναθηναϊκό
