Αντίστροφη μέτρηση (και) για Λουντ

Αντίστροφη μέτρηση (και) για Λουντ

Αντίστροφη μέτρηση (και) για Λουντ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η σοβαρή ζημιά στον πνεύμονα που υπέστη ο Ρόμπιν Λουντ στο Αζερμπαϊτζάν τον έθεσε νοκ άουκ για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η εξέλιξη της υγείας του βαδίζει από το καλό στο καλύτερο και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 

Στο Φινλανδό μέσο έχει απαγορευτεί από τους ιατρούς ακόμη και το τρέξιμο προκειμένου να μην αυξηθεί η πίεση και επιβαρυνθεί ο πνεύμονάς του, εξ ου και η απουσία του από το Κορρωπί όλο αυτό το διάστημα κατόπιν σχετικής άδειας.

Στις αρχές της εβδομάδας ο Λουντ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η πορεία της αποθεραπείας του, είναι ωστόσο δεδομένο ότι μετράει αντίστροφα και σε περίπου μία εβδομάδα από σήμερα θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στις προπονήσεις. Η αποχή του από κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα έχει επηρεάσει σε ένα βαθμό τη φυσική του κατάσταση αλλά από τη στιγμή που έχει βγάλει την προετοιμασία της ομάδας δεν προβλέπεται να χρειαστεί πολύ χρόνο για να επανέλθει στα στάνταρ των συμπαικτών του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News