Ο ρόλος του Γκέκα στη μεταγραφή Σίβοκ
Μπορεί ο Φάνης Γκέκας να έφυγε για πολλούς με όχι και τόσο κομψό τρόπο από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο βάσει ρεπορτάζ των Τούρκων προτρέπει παίκτη να υπογράψει στους «πράσινους», στους οποίους, ταυτόχρονα, εγγυάται πως ο παίκτης θα βοηθήσει.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «amkspor» ο έμπειρος επιθετικός συνομίλησε με τον αμυντικό της Μπεσίκτας, Τόμας Σίβοκ και τον προέτρεψε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Την ίδια στιγμή ο Γκέκας φέρεται να ΄χει μιλήσει και με τους «πράσινους» και να τους έχει διαβεβαιώσει τόσο για την αξία όσο και για τις καλές παρουσίες του Σίβοκ στη Superlig.
«Μιλάμε για έναν παίκτη που έπαιζε επτά χρόνια στην Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο, έχει την ποιότητα», φέρεται να είπε ο Γκέκας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με αποκάλυψη για Ναν οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ 93-82
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Τέλος ΟΑΚΑ και διαρκείας σε φίλαθλο μετά το περιστατικό στο ημίχρονο
- Παναθηναϊκός, Euroleague: Πότε παίζει ξανά - Η ώρα και η έδρα
- Επικός Ναν: «Από τη στιγμή που δεν πάω με πατερίτσες, τότε θα παίζω»
