Στοίχημα προγνωστικά κουπόνι Τετάρτης

Στοίχημα προγνωστικά κουπόνι Τετάρτης

Πολύ χαλαρό το μεσοβδόμαδο κουπόνι στοιχήματος, αφού μπαίνουμε σε ρυθμούς εθνικών ομάδων, με προκριματικά το Σαββατοκύριακο που έρχεται.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΤΕΤΑΡΤΗ 10-06-2015

Πολύ μικρό το ενδιαφέρον την Τετάρτη και θα σταθούμε σε δύο αναμετρήσεις.

120. Γκάις – Ούτσικτενς: Στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η Γκάις θέλει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και τα πηγαίνει αρκετά καλά μπροστά στο κοινό της, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Απέναντι στη νεοφώτιστη Ούτσικτενς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και εύκολα ή δύσκολα ο άσος αναμένεται να επιβεβαιωθεί με 1,65 στον ΟΠΑΠ και 1,75 στην Novibet.

121. Βαγιαδολίδ – Λας Πάλμας: Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα μπαράζ ανόδου και πρόκειται πραγματικά για μια τριπλή. Αμφότερες είναι αρκετά δυνατές μεσοεπιθετικά και μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον από μια φορά. Το goal/goal πληρώνει 1,55 στον ΟΠΑΠ και 1,80 στην 2win.

Διαβάστε στο www.bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων! Επίσης στο site θα βρείτε όλες τις νόμιμες εταιρείες για online στοίχημα για να διαλέξετε τα μεγαλύτερα μπόνους εγγραφής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News