Εξελίξεις με Σιανί, Ελάντερ και Σπάχιτς. Δείτε ποιος διεθνής Αργεντινός προτάθηκε στον Παναθηναϊκό!

Εξελίξεις με Σιανί, Ελάντερ και Σπάχιτς. Δείτε ποιος διεθνής Αργεντινός προτάθηκε στον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με Γάλλους δημοσιογράφους ο Σιανί, φαίνεται να είναι ζεστός με την προοπτική του Παναθηναϊκού, την ώρα που η Μάλμε έριξε τις απαιτήσεις της για τον Ελάντερ και ο Σπάχιτς σκέφτεται την πρόταση των πρασίνων πιο σοβαρά. Προτάθηκε ο Μπουρδίσο. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαλίτσες για Αθήνα ετοιμάζει ο Σιανί σύμφωνα με τους Γάλλους δημοσιογράφους. Ο 31χρονος στόπερ δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα με την προοπτική της Τουρκίας και του Κατάρ και σκέφτεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση των πράσινων.

Εξελίξεις όμως υπάρχουν και στο θέμα του Ελάντερ, καθώς η Μάλμε έριξε τις απαιτήσεις της στις 200.000 ευρώ, από 350.000 που ήταν αρχικά, και πιέζει την διοίκηση των πρασίνων για την απόκτηση του Σουηδού αμυντικού.

Όσον αφορά την υπόθεση του Εμίρ Σπάχιτς, ο διεθνής αμυντικός, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Βοσνίας, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον μάνατζέρ του τις προσεχείς μέρες, με την προοπτική του Παναθηναϊκού να παίζει πλέον πιο δυνατά από ότι τις προηγούμενες εβδομάδες.

Τέλος, στα ήδη υπάρχοντα προτεινόμενα ονόματα προστέθηκε και αυτό του Νίκολας Μπουρδίσο που έμεινε ελεύθερος από την Τζένοα. Ο διεθνής, 49 φορές, Αργεντινός εξετάζεται σοβαρά μιας και το κασέ του είναι στις 800.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να διατεθεί για αυτή τη θέση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News