Σενάρια για Σιναμά-Πονγκόλ και Μορένο!

Σενάρια για Σιναμά-Πονγκόλ και Μορένο!

Μπορεί το τεχνικό team του Παναθηναϊκού να έχει ρίξει το βάρος του στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι “πράσινοι” δεν παρακολουθούν περιπτώσεις και για τις υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ως γνωστών, το “τριφύλλι” επιθυμεί την απόκτηση, μεταξύ άλλων, και ενός επιθετικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, ανάμεσα στους παίκτες που προτάθηκαν,εκτός από τον Σαγκμπό που σας γράψαμε πριν μερικές μέρες, βρίσκονται δύο γνώριμοι μας. Ο λόγος για τον Σιναμά-Πονγκόλ και τον Έρικ Μορένο.

Ο πρώτος είχε απασχολήσει το πράσινο ρεπορτάζ το 2011, όταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επιθυμούσε την απόκτηση του διεθνή Γάλλου επιθετικού, ο οποίος τελικά -τότε- κατέληξε στην Σαιντ Εττιεν. Ο 30χρονος striker έμεινε ελεύθερος από την Λοζάνη, με την οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 6 μήνες τον Γενάρη και πλέον αναζητά τον νέο σταθμό στην καριέρα του. Στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε σπουδαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Λίβερπουλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σπόρτινγκ Λισαβώνας και το κασέ του κυμαίνεται κοντά στις 300.000 ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση,που σύμφωνα με τους Πορτογάλους προτάθηκε στον Παναθηναϊκό είναι αυτή του  Έρικ Μορένο που δεν υπολογίζεται από την Μπράγκα και έπαιξε φέτος δανεικός στον Παναιτωλικό. Το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού ανέρχεται στις 120.000-150.000 ευρώ και η πορτογαλική ομάδα τον παραχωρεί, είτε με δανεισμό είτε με κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα προχωρήσει η υπόθεση του επιθετικού, αν δεν κλείσει η συμφωνία με τον στόπερ-ηγέτη που ψάχνει η ομάδα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News