Bet-on-arme.com : Προγνωστικά στοιχήματος

Bet-on-arme.com : Προγνωστικά στοιχήματος

Ακόμη μία ημέρα με τα προκριματικά του Euro, όπου υπάρχουν εξίσου σημαντικά παιχνίδια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-06-2015


173. Λίχτενσταϊν – Μολδαβία
: Κανείς μάλλον δεν θα ήθελε να παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα να δείξουν και είναι αρκετά άτεχνες. Είναι «μαλωμένες» με το γκολ και δύσκολα να ξεφύγει αυτή η συνάντηση από το under 2,5. Στο 1,50 από τον ΟΠΑΠ και 1,60 από την Novibet.

175. Ρωσία – Αυστρία: Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της ημέρας, αφού Ρωσία και Αυστρία δεν αποκλείεται να τις δούμε και τις δύο στο Euro της Γαλλίας σε περίπου έναν χρόνο. Σε δυσκολότερη πάντως βαθμολογική θέση είναι οι γηπεδούχοι, που πρέπει να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Ο άσος πληρώνει 1,85 στον ΟΠΑΠ και 1,95 στην Magicbet.

180. Σουηδία – Μαυροβούνιο: Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Σουηδία και μπροστάρη τον σταρ Ιμπραϊμοβιτς, θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα και να προκριθεί στα τελικά του Euro. Χρειάζεται ακόμη τους βαθμούς στον όμιλο και εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να κάνει την δουλειά της. Πιθανός ο άσος σε απόδοση 1,35 από τον ΟΠΑΠ και 1,50 στην 2win.

Διαβάστε στο www.bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News