Ποιοι προτάθηκαν, ποιοι απορρίφθηκαν και ποιοι εξετάζονται για την θέση του δημιουργικού μέσου στον Παναθηναϊκό.

Ποιοι προτάθηκαν, ποιοι απορρίφθηκαν και ποιοι εξετάζονται για την θέση του δημιουργικού μέσου στον Παναθηναϊκό.





Όπως σας είπαμε και χθες, μπορεί οι πράσινοι να έχουν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του σέντερ μπακ-ηγέτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθούν και άλλες περιπτώσεις,αφού σχεδιάζουν την ενίσχυση της ομάδας με ακόμα τρεις τουλάχιστον παίκτες, έναν δημιουργικό μέσο, έναν επιθετικό και έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, την ώρα που υπάρχουν σενάρια πως ο Παναθηναϊκός ψάχνεται τόσο για εξτρέμ όσο και για αριστερό μπακ, ενώ φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν και από ενδεχόμενες πωλήσεις. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σχετικά με την θέση του δημιουργικού μέσου οι πράσινοι επιθυμούν να αποκτήσουν έναν ακόμη παίκτη που θα πλαισιώσει τον Σωτήρη Νίνη σε αυτόν τον τομέα, με αποτέλεσμα να καταφθάνουν αρκετές προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ για παίκτες. Ήδη γνωστές έχουν γίνει στο κοινό οι περιπτώσεις των Έντερσον, Χλεμπ και Ίβανσιτς που προτάθηκαν άλλα δεν προχώρησαν για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο διεθνή της Λάτσιο, οι πράσινοι είχαν μία διερευνητική επαφή μαζί του λίγες μέρες πριν την συμφωνία με τον Εσιέν, αλλά από τότε δεν υπήρξε κάποιο νεότερο. Ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα, Αλεξάντερ Χλεμπ, είχε επίσης προταθεί στον Παναθηναϊκό αλλά η περίπτωσή του απορρίφθηκε εξαιτίας του βεβαρυμένου ιατρικού ιστορικού του. Ενώ για τον αγαπημένο της πράσινης εξέδρας, Αντρέας Ίβανσιτς, ο Γιάννης Αναστασίου δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προοπτική της απόκτησής του, παρόλο που ο μάνατζέρ του σχεδόν παρακάλαγε την πράσινη ΠΑΕ.

Εκτός όμως από τα ονόματα που έχουν ξαναγραφθεί στην επικαιρότητα, σήμερα σύμφωνα με δημοσιεύματα από διάφορες χώρες προτάθηκαν τρία ακόμη ονόματα στους “πράσινους”. Αρχικά,από την ελληνική αγορά, ο Ισπανός Κάσες, του οποίου το συμβόλαιο με τον Πανθρακικό λήγει, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτηση του, λόγω των πολλών τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν εδώ και ένα χρόνο.

Επιπλέον σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, προτάθηκε στο τριφύλλι ο πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ και Ρόμα, Ζούλιο Μπαπτίστα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Κρουζέριο. Δύσκολα όμως θα προχωρήσει και αυτή η περίπτωση αφού το κασέ του είναι αντίστοιχο του Εσιέν.

Τέλος, σύμφωνα με γερμανικές και πορτογαλικές σελίδες ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Γερμανού διεθνή Πιότρ Τροχόφσκι που έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στις Μπάγερν Μονάχου και Αμβούργο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News