"Κοιτάμε μόνο τους τίτλους"

"Κοιτάμε μόνο τους τίτλους"
Μποχωρίδης: «Κοιτάμε τους τίτλους»


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μόνο τις διακρίσεις κοιτάει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Έλληνας γκαρντ υποστήριξε πως στόχος όλων είναι να διεκδικήσουν και τους τρεις τίτλους την νέα σεζόν.
Ο 21χρονος άσος μιλώντας από το Καρπενήσι, όπου βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των Κυπελλούχων Ελλάδας για την «πράσινη» προετοιμασία, ανέφερε αρχικά: «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και δεν μπορούμε να κοιτάμε κάτι άλλο από τους τίτλους. Οπότε οι στόχοι μας είναι να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους».

Αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους, είπε: «Στόχος μου είναι να δουλεύω σκληρά, να βελτιώνομαι συνεχώς και σε όσες ευκαιρίες πάρω να βοηθήσω την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο», ενώ σε ερώτηση για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή όλων των προπονήσεων στο κλειστό, δήλωσε: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του λογική και θέλει να μεταδώσει στην ομάδα. Έτσι, λοιπόν, και ο κάθε παίκτης θα πρέπει να προσαρμόζεται. Μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό αλλά προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε σε ό,τι ζητάει ο προπονητής μας».

Στο τέλος ο «Μπόχω» είπε με νόημα: «Υπάρχει μια αισιοδοξία με τα παιδιά που είναι εδώ αλλά και με εκείνα που θα έρθουν. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News