Όλες οι εξελίξεις γύρω από το ρόστερ του Εξάστερου!
Σχεδόν σίγουρες θεωρούνται οι αποχωρήσεις κάποιον παικτών από το ρόστερ του Παναθηναϊκού, την ώρα που ο Λούκας Μαυροκεφαλίδης ανανεώνει. Τρία τα ερωτηματικά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα αποτελέσουν οι Σλότερ, Κούπερ, Μόργκαν και Μπλουμς, καθώς αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν υπολογίζονται για την επόμενη χρόνια.
Ερωτηματικό,ωστόσο, υπάρχει στις περιπτώσεις τριών παικτών. Ο λόγος για τους Μπατίστα, Νέλσον και Γκιστ. Όσον αφορά τους δύο πρώτους, την τελική απόφαση θα την λάβει ο επόμενος τεχνικός των πρασίνων, ενώ για τον Τζέιμς Γκιστ, παρόλο που υπάρχει απογοήτευση για το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό των διοικούντων, κυρίως για την μεταμέλεια που έδειξε.
Στο θέμα των ανανεώσεων, όπως όλα δείχνουν πράσινος θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»
