Τέλος ο Σπάχιτς

Τέλος ο Σπάχιτς

Σπάχιτς… τέλος για Παναθηναϊκό, αφού ο Βόσνιος αμυντικός ζήτησε επιπλέον χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση «πράσινων». 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν θα αποτελέσει ο Εμίρ Σπάχιτς τονκεντρικό αμυντικό που αναζητεί ο Παναθηναϊκός. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν ζήτησε προθεσμία για να απαντήσει στην πρόταση του «τριφυλλιού», ώστε να τσεκάρει κι άλλος τις υπόλοιπες επιλογές που έχει. Μάλιστα φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα του να παραμείνει στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς θέλουν να έχουν αποκτήσει έως τις 25 Ιουνίου (το πολύ μέχρι τέλη του μήνα) τον παίκτη που θεωρητικά θα είναι μια από τις δύο βασικές επιλογές για τη θέση του στόπερ.

Υπενθυμίζεται ότι έχει γίνει πρόταση και στον Σιανί, που είναι ελεύθερος, ενώ μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη Λάτσιο. Στη λίστα του Παναθηναϊκού υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμη παίκτες για να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Επιπλέον, φαίνεται πως είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Φιλίπ Ελάντερ, που παίζει επίσης στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεν προορίζεται για βασικός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News