Θέλει να μείνει ο Κούπερ
Ο Ντι Τζέι Κούπερ δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό όσο θα ήθελε αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος, δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στους πράσινους και τη νέα σεζόν.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
«Θεωρώ πως συνολικά παίξαμε καλό μπάσκετ. Η διαφορά ήρθε σε κάποια σημεία κλειδιά που δεν διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο στον τελευταίο τελικό αλλά σε όλη τη σειρά.
Παρά το γεγονός πως ήμασταν πίσω στη σειρά με δύο ήττες, μπήκαμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση. Αν είχαμε πάρει περισσότερα ριμπάουντ και τρέχαμε περισσότερο ίσως είχαμε καλύτερη τύχη στη σειρά», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ στην ιστοσελίδα slamnroll.com.
Όσο για το αν θα ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Φυσικά! Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα, σε μια όμορφη πόλη και με εξαιρετικούς οπαδούς και οργάνωση».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χεσούς Καστίγιο - Το ποσό πώλησης»
- Σερβικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Μπόνγκα - Το ποσό της ρήτρας
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μέμφις Ντεπάι!
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Γκαγιάρδο και νέο σενάριο για τον πάγκο
- Γιαννακόπουλος: Οριστική απόφαση για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός
