Αφιέρωμα: Δέκα κεντρικοί αμυντικοί που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν το "τριφύλλι"!

Αφιέρωμα: Δέκα κεντρικοί αμυντικοί που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν το "τριφύλλι"!

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του βασικού κεντρικού αμυντικού του και μεταξύ άλλων έχουν ακουστεί πολλά ονόματα όπως αυτά των Σπάχιτς, Σίβοκ, Ανχελέρι, Σιανί και Μπουρδίσο. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα αφιερωματάκι με 10 περιπτώσεις ελεύθερων στόπερς που συγκεντρώνουν τα στοιχεία εμπειρίας και τιμής που ψάχνουν στο “τριφύλλι”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
1) Αντολίν Αλκαράθ: Ο 32χρονος διεθνής Παραγουανός κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον και το κασέ του αγγίζει τις 800-850.000 ευρώ. Έχει αγωνισθεί και στις Μπριζ, Γουίγκαν και Φιορεντίνα.

2) Κάρλος Κουελάρ: Είχε ξανπαίξει πριν δύο χρόνια στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, αλλά τελικά ήρθε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο 33χρονος Ισπανός με καριέρα, μεταξύ άλλων, στις Σάντερλαντ, Ρέιντζερς και Άστον Βίλα, έμεινε ελεύθερος από την Νόριτς και υπολογίζεται πως ο ετήσιος μισθός του ανέρχεται στις 600.000 ευρώ.

3) Εγκεμέν Κορκμάζ: Ο 32χρονος Τούρκος διεθνής έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, έχει πλούσια καριέρα στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας και αμείβονταν με περίπου 750.000 ευρώ τον χρόνο.

4) Ζε Κάστρο: Ακόμη ένας 32χρονος στην λίστα μας. Ο διεθνής Πορτογάλος έμεινε ελεύθερος από την Ράγιο Βαγιεκάνο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι αποδοχές του κυμαίνονται στις 500.000 ευρώ και έχει αγωνισθεί στις Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Ατλέτικο Μαδρίτης.

5) Ρόλαντ Γιουχάζ: Ένας από τους σπουδαιότερους αμυντικούς της εθνικής Ουγγαρίας, ο Γιουχαζ, έμεινε ελεύθερος από την Βιντεότον σε ηλικία 31 ετών. Παρόλο που βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του, φαίνεται πως “ψάχνεται” μπας και έρθει κάποια καλύτερη πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο. Αμείβεται με 500-550.000 ευρώ ετησίως.

6) Ιβάν Ραμίς: Ο 30χρονος πρώην αμυντικός των Λεβάντε, Μαγιόρκα, Βαγιαδολίδ και Γουίγκαν κυκλοφορεί εδώ και 10 ημέρες ελεύθερος ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να ενδιαφέρεται. Ο μισθός του ανέρχεται στις 400-450.000 ευρώ.

7) Γιόρις Ματάισεν: Περίπτωση “Σπάχιτς” συναντάμε με τον Ματάισεν. Ο 35χρονος διεθνής Ολλανδός μπακ με καριέρα, μεταξύ άλλων, σε Μάλαγα και Αμβούργο βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, καθώς επίσης και σε συζητήσεις με την ίδια την Φέγενοορντ για την ανανέωση της συνεργασίας του. Το κόστος για το συμβόλαιό του ανέρχεται στις 700.000 ευρώ.

8) Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ο διεθνής Ουκρανός πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Σαχτάρ, έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο και αναζητάει τον επόμενο “εργοδότη” του. Το κασέ του αγγίζει τις 850.000-900.000 ευρώ.

9) Χοσέ Ντοράδο: Ελεύθερος έμεινε από την Βιγιαρεάλ ο Ντοράδο. Πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση καθώς έχει χαμηλό κασέ (300-350.000 ευρώ) και, προς το παρόν, έχουν ενδιαφερθεί μόνο η Έλτσε και η Βαγιαδολιδ για την απόκτησή του.

10) Τζόναθαν Μποτινέλλι: Κλείνουμε με τον πρώην παίκτη των Σαμπτόρια και Ρίβερ Πλέιτ, Μποτινέλλι, που έμεινε ελεύθερος από την Κλαμπ Λεόν και υπολογίζεται πως το κασέ του είναι στις 900.000 ευρώ. Είναι 30 χρονών και διεθνής με την εθνική Αργεντινής.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News