Τσόχο, βγήκες από τον βόθρο σου;

Τσόχο, βγήκες από τον βόθρο σου;

Οι άνθρωποι που δεν έχουν μάθει να χάνoυν, που δίνουν… εντολή σε παίκτες να μην πάνε σε απονομές, που προκαλούν συνέχεια με αποτέλεσμα να μην… τελειώνουν παιχνίδια, παρουσιάζονται ως πρώτοι μάγκες από άτομα που έκρυβαν και κρύβουν τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο επί σειρά ετών δημοσιογράφος, που μαζί με τους μπαμποχελάκηδες έκαναν… πλακίτσα με τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν έλεγαν τίποτα για την κόκκινη παράγκα και την εγκληματική οργάνωση, στήνει σκηνικό… θεοποίησης των Αγγελόπουλων.

Μεταξύ άλλων γράφει στον βόθρο του gazzetta.gr ο Τσόχος: “Σήμερα οι Αγγελόπουλοι και ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν έχουν και πολλούς λόγους για να κομπάζουν για τον τίτλο του πρωταθλητή. Τι διάολο κάποτε θα συνέβαινε κι’ αυτό. Εχουν όμως λόγους να καμαρώνουν για τον τρόπο που αυτός ήρθε. Μπορούν να γυρνούν πίσω, να βλέπουν όλη αυτή την πορεία τους προς την κορυφή και να καμαρώνουν γιατί αυτός ο δρόμος δεν είναι γεμάτος από κάθε λογής πτώματα. Δεν είναι γεμάτος από σπασμένα μούτρα, καμένα αυτοκίνητα, βομβαρδισμένους φούρνους, απειλές στα αποδυτήρια, σχέσεις με το παρασκήνιο, έλεγχο της διαιτησίας, επισκέψεις στα σπίτια των διαιτητών, μπούκες στα αποδυτήρια τους, κ.ο.κ.”

Τo Newspao.gr κάνει μια… βόλτα στο παρελθόν και θυμίζει:

Ποιοι ήταν αυτοί που έδωσαν εντολή στους παίκτες του ΟΣΦΠ να ην πάνε στην απονομή μετά την κατάκτηση κυπέλλου του Παναθηναϊκού;

Ποιοι ήταν αυτοί που με τις ανακοινώσεις τους έδωσαν αφορμή στα κόκκινα πρόβατα να κάψουν το ΣΕΦ και να μην τελειώσουν οι τελικοί;

Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν παρέα και πανηγυρίζουν με τον Τσουκαλά;

Ποιοι είναι αυτοί που σε κάθε κλήρωση διαιτητών πάνε με συγκεκριμένο σκοπό;

Ποιοι είναι αυτοίπου στοχοποιούν διαιτητές και μετά γκρινιάζουν επειδή δεν ορίζονται;

Ποιοι έκαναν ένσταση για να κερδίσουν παιχνίδι στα χαρτιά;

Τέλος ο Τσόχος γράφει ό,τι πιο εμετικό έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: “Αυτή η προσφορά των Αγγελόπουλων στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι πολύ μεγαλύτερη και από τις δύο κατακτήσεις της Ευρωλίγκας. Οτι επιτέλους σε ένα ομαδικό άθλημα στην Ελλάδα είδαμε μία ομάδα να κυριαρχεί με την παρουσία της μέσα στον αγωνιστικό χώρο (παρκέ, χόρτο, ότι θέλετε βάλτε) και μόνο με αυτήν, είναι το μεγαλύτερο δώρο στον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό…”.

Καταλάβατε κύριοι; “Επιτέλους” γράφει… Δηλαδή όλες οι επιτυχίες του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου δεν ήταν πανάξιες.

Δηλαδή τα έξι αστέρια ράφτηκαν με… ύπουλο τρόπο.

Δημήτρη Γιαννακόπουλε η προσβολή στον πατέρα σου και στον θείο σου για όσα πέτυχαν όλα αυτά τα χρόνια δεν πρέπει να περάσει στο… ντούκου!

***ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ… https://newspao.gr/2015/06/blog-post_733.html



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News