Επιχείρηση - "Χούντα" από την ΕΠΟ!

Επιχείρηση - "Χούντα" από την ΕΠΟ!


Αντί να βελτιώσει τη διαιτησία και να αλλάξει πρακτικές ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι διαμαρτυρίες, η ΕΠΟ αυστηροποιεί τις ποινές σε όσους κάνουν δηλώσεις και βγάζουν ανακοινώσεις εναντίον της!
Στόχος της “γαυροποιημένης” ΕΠΟ είναι να φιμώσει τους παράγοντες και τις ΠΑΕ που διαμαρτύρονται, απειλώντας τους με βαριές τιμωρίες! Έτσι, αν σε έχει αδικήσει η διαιτησία σε ένα ματς, να μην μπορείς να το «φωνάξεις», με αποτέλεσμα… να μην το μαθαίνει σχεδόν κανείς, αφού ούτε το συνδρομητικό κανάλι σχολιάζει αμφισβητούμενες φάσεις.

Τι και αν μέλη Δ.Σ., στελέχη ή μέλη επιτροπών της ΕΠΟ κατηγορούνται για ένα σωρό κακουργήματα! Αν μια ΠΑΕ βγάλει ανακοίνωση ή ένας παράγοντας κάνει μια δήλωση για τη σαπίλα που έχει κατακλύσει το ποδόσφαιρό μας, θα έχει από πάνω του τη «Δαμόκλειο σπάθη» ενός υπέρογκου προστίμου ή μιας απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα ή ακόμα και μια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο!

Όπως δηλαδή κάνει η ΕΠΟ με τις εκθέσεις για τα ύποπτα ματς που την ενδιαφέρει πρωτίστως η μη δημοσιοποίησή τους και όχι η αντιμετώπιση των στημένων αγώνων, έτσι και με τη διαιτησία και τις πρακτικές της: Προτιμά να μην μιλάει κανείς για αυτά, παρά να τα διορθώσει!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η τροποποίηση που θα γίνει στο άρθρο 26 του Πειθαρχικού Κώδικα περί «Δυσφήμισης αθλήματος» μέσω δηλώσεων, θα προβλέπει χρηματική ποινή από 10.000 έως 50.000 ευρώ και ανάλογα με τη βαρύτητα της πράξης, θα μπορεί να επιβάλλεται σωρευτικά: α) απαγόρευση εισόδου στον εν γένει χώρο του γηπέδου τουλάχιστον για τρεις μήνες και, β) απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον τρεις μήνες!

Ιδιαίτερα αυστηρές αναμένονται και οι τιμωρίες για τα πανό που αφορούν παράγοντες τις ΕΠΟ και των συλλόγων προστασίας της.

Τα βλέπει άραγε αυτά ο κ.Κοντονής;!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News