Επανέρχεται για Βεζένκοφ

Επανέρχεται για Βεζένκοφ

Δείχνει ξανά ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ ο Παναθηναϊκός. Τι προσφέρει η «πράσινοι» ΚΑΕ στον 20χρονο φόργουορντ του Άρη και ποια είναι τα εμπόδια που υπάρχουν στην υπόθεσή του. 


Η κίνηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ να αποσύρει τη συμμετοχή του από το ντραφτ του ΝΒΑ άνοιξε ξανά το δρόμο στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Οι «πράσινοι», που και πέρσι είχαν ενδιαφερθεί για τον 20χρονο φόργουορντ, έχουν επανέλθει δυναμικά για την απόκτησή του. Στο συμβόλαιό του με τον Άρη υπάρχει buy out 250.000 ευρώ (μέχρι τα μέσα Ιουλίου), ποσό που κρίνεται απολύτως προσιτό για έναν παίκτη με την αξία και τις προοπτικές του.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος φέρονται ήδη να έχουν κάνει κρούση στον Βεζένκοφ, που διεκδικείται και από την Μπαρτσελόνα, ενώ μοιάζει δύσκολο να παραμείνει και τη νέα σεζόν στους «κίτρινους».

Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της προσπάθειας του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον παίκτη θα έχει πέραν του οικονομικού ο ρόλος που προορίζεται να έχει στην ομάδα (με την παρουσία του Φώτση και τον Γκιστ πιθανότατα να παραμένει θα θέλει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα μείνει στην άκρη του πάγκου), αλλά και οι όροι που θα μπουν στο συμβόλαιο για μεταπήδηση στο ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια.

Ο Βεζένκοφ, που έχει φέτος 16,8 πόντους, 7,3 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 32:30 κατά μέσο όρο στην Basket League, αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του μετά την ολοκλήρωση της σειράς των μικρών τελικών απέναντι στον ΠΑΟΚ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News