Ανάσες και... γκάζια (vid)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σε υψηλές ταχύτητες συνεχίστηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» και σήμερα, ενώ αύριο το πρόγραμμα έχει ρεπό.
Αρκετά… σκληρή ήταν η σημερινή ημέρα για τους «πράσινους» στο Καρπενήσι, μιας και το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση και μάλιστα σε πολύ υψηλούς ρυθμούς.
Το πρωί βάρη, φυσική κατάσταση και μπάσκετ και το απόγευμα τακτική και μπάσκετ περιλάμβανε, συγκεκριμένα, το σημερινό (2/2) πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην 8η ημέρα παραμονής τους στο Καρπενήσι.
Αύριο (3/9) οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αφού έχουν ρεπό, μιας και η τελική ευθεία της παραμονής της ομάδας στο Καρπενήσι θα είναι… επίπονη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- «Πήρε σουίτα για το Final Four στο ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης»
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»