Συνάντηση Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη στην Αθήνα!

Συνάντηση Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη στην Αθήνα!


Tην απόφαση να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν εάν δεν εξασφαλίσουν ότι θα διεξαχθεί επί ίσοις όροις, έλαβαν οι Ιβάν Σαββίδης, Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση τους που έλαβε χώρα την Τετάρτη στην Αθήνα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι ισχυροί άνδρες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έδωσαν συνέχεια στο προ πενταμήνου ραντεβού τους –το οποίο είχε αποκαλύψει το SDNA- προκειμένου να συνεκτιμήσουν τα όσα μεσολάβησαν όλο αυτό το διάστημα, τις εξελίξεις στο θέμα της εγκληματικής οργάνωσης που ερευνά η Δικαιοσύνη, αλλά και όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ (με την πρόσφατη παραίτηση του Χριστόφορου Ζωγράφου κατόπιν των αποκαλυπτικών συνομιλιών του).

Κοινός τόπος για τους Αλαφούζο, Σαββίδη, Μελισσανίδη ότι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πλέον φτάσει στο «ως εδώ και μη παρέκει».

Για το λόγο αυτό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων πως δεν πρέπει επ’ ουδενί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν χωρίς να έχουν διασφαλιστεί τα απολύτως βασικά και απαραίτητα, δηλαδή η ισονομία.

Η άποψη αυτή δεν έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι αφού τον Ιανουάριο ο Ιβάν Σαββίδης είχε μεταφέρει τη συγκεκριμένη πρόθεσή του. Τώρα είναι φανερό πως ωρίμασε περισσότερο από ποτέ η σκέψη να πάνε ευθέως κόντρα στο σημερινό… καθεστώς.

Οι τρεις τους συμφώνησαν ότι πρέπει να συσπειρωθούν οι υγιείς δυνάμεις και όσοι επιθυμούν την αλλαγή της σαθρής εικόνας που παρακολουθούμε. Επιθυμία τους είναι να προχωρήσουν σε ενέργειες που θα θέσουν όλους όσοι εμπλέκονται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και δη το πρωτάθλημα της Super League, προ των ευθυνών τους.

Ενόψει της νέας σεζόν σκοπεύουν να ζητήσουν από κάθε ΠΑΕ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα, να πάρει ξεκάθαρη θέση: επιθυμούν την εκ βάθρων αλλαγή του ποδοσφαίρου μας ή συναινούν στη συνέχιση όλων όσων απομακρύνουν ολοένα και περισσότερο χιλιάδες υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες φιλάθλους από τα γήπεδα και την ενασχόλησή τους με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης στο πλάνο τους είναι να κάνουν ενέργειες προς τα αρμόδια όργανα. Και όλα αυτά ασφαλώς θα πρέπει να «τρέξουν» μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Ο τρόπος συντονισμού της δράσης τους και το ακριβές σχέδιο δεν είναι γνωστό.

Το κουβάρι των εξελίξεων ξετυλίσσεται και η επιχείρηση «καθαρό ποδόσφαιρο» είναι σε πλήρη ανάπτυξη με πρωτεργάτες τους Αλαφούζο, Σαββίδη, Μελισσανίδη. Πόσοι και ποιοι θα ακολουθήσουν και κυρίως ποιες θα είναι τελικώς οι εξελίξεις, θα το μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.
 Πηγή: sdna.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News