Τι γράφει ο σημερινός Τύπος για τον Μαρινάκη

Τι γράφει ο σημερινός Τύπος για τον Μαρινάκη

Δείτε τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα για τη σημερινή απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ειδικό ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη.

Κάποιες από τις εφημερίδες αναφέρονται στο σημερινό θέμα της ημέρας με μικρές αναφορές στα πρωτοσέλιδά τους, άλλες καθόλου, αλλά όλες έχουν έστω μια αναφορά στο εσωτερικό τους.

Δείτε αναλυτικά:

Goal News

Με ένα μικρό κομμάτι στο πάνω μέρος και δεξιά της εφημερίδας, αναφέρεται στη σημερινή απολογία του προέδρου του Ολυμπιακού, ενώ στο εσωτερικό της εφημερίδας αναφέρονται τα τυπικά: η χθεσινή αίτηση αναβολής από τον δικηγόρο Θανάση Βαρλάμη, η οποία απορρίφθηκε, η διάψευση εξαίρεσης του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη, και το ότι ο «ερυθρόλευκος» πρόεδρος θα δώσει το παρών στο γραφείο του ανακριτή στις 9 το πρωί.

Live Sport

Με ένα κομμάτι κάτω από το βασικό θέμα του πρωτοσέλιδου (αναφέρεται στην τιμωρία του Γιώργου Σαρρή), αναφέρεται στη σημερινή μέρα ως την «Πιο μεγάλη μέρα». Στην 3η σελίδα υπάρχει το άρθρο του Βασίλη Βέργη «Έφθασε η μεγάλη μέρα», στο οποίο αναφέρεται το εξώφυλλο, το οποίο κάνει λόγο για «μία από τις πιο σημαντικές μέρες στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου»! Στο τέλος μάλιστα του κειμένου, ο συντάκτης σημειώνει πως αν επιβληθεί έστω και ένας περιοριστικό όρος στον κ. Μαρινάκη, ο Παναθηναϊκός θα αποστείλει φάκελο στην UEFA με τον οποίο θα ζητάει την αποβολή του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Sportday

Με μια μικρή αναφορά στο πρωτοσέλιδο που ίσα ίσα φαίνεται, η εφημερίδα λέει «Σήμερα στον Ανδρεάδη ο Μαρινάκης – Ποιος ο σκοπός του». Στο εσωτερικό της η εφημερίδα, με ένα μικρό κείμενο αναφέρεται στην επίσημη θέση των «ερυθρολεύκων» πως πρόκειται για σκευωρία και πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει επαρκές υλικό που έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην υπόθεση και θα επιμείνει πως πρόκειται για συκοφαντία.

Η Πράσινη

Τρεις διάσπαρτες «αναφορές» υπάρχουν για τη σημερινή απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη (χωρίς να υπάρχει κάποια στο εξώφυλλο), η μία αναφέρεται στην στάση που έχει κρατήσει και κρατάει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην υπόθεση αυτή, η δεύτερη αφορά την θέση των «ερυθρολεύκων» και η τρίτη, χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στον κ. Μαρινάκη, κάνει λόγο για την αποπομπή του Γιώργου Σαρρή από το ποδόσφαιρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Πάει ο ένας…».

Γαύρος

Χωρίς καμία αναφορά στο πρωτοσέλιδο και με μόνο με μία μικρή στις μέσα σελίδες, η εφημερίδα αναφέρεται στην επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πρωταθλητής

Στο πρωτοσέλιδο το βασικό θέμα είναι ένα αφιέρωμα για τον κ. Μαρινάκη στον οποίο αναφέρεται ως ο «Απόλυτος κυρίαρχος, 5 κούπες-3 νταμπλ!», ενώ για τη σημερινή απολογία γράφει «Ο Μαρινάκης κόντρα στην σκευωρία… Απαντάει σήμερα στους συκοφάντες», το οποίο είναι και η θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Στο εσωτερικό της εφημερίδας, πέρα από το 4σέλιδο αφιέρωμα για τις μέρες και τα έργα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, υπάρχει το άρθρο του «Κύριου Πρόεδρου» το οποίο έχει τίτλο «Ο Μαρινάκης τώρα αρχίζει, αυτοί τώρα τελειώνουν!» και πως «Θα τους νικήσει στο… δικό τους γήπεδο!» αλλά και «Για πολλά χρόνια θα κουραστείτε να τον βλέπετε να σηκώνει κούπες!».

Φως των Σπορ

Στο πρωτοσέλιδο και στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας γίνεται αναφορά στη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός πως «Αντικρούει τη σκευωρία-ψευδομαρτυρία ο Μαρινάκης»,

Ώρα των Σπορ

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δεν γίνεται κάποια αναφορά στην σημερινή απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο εσωτερικό της εφημερίδας αναφέρεται στο αίτημα προθεσμίας για μία ακόμη μέρα που ζήτησε ο εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θανάσης Βαρλάμης, το οποίο δεν έγινε δεκτό. αλλά και στην διάψευση από τον ίδιο για πρόθεση κατάθεσης αιτήματος εξαίρεσης του κ. Ανδρέαδη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News