Όλη η αλήθεια για Μαυρία!
Η Σάντερλαντ είναι σε θέση να παραχωρήσει τα δικαιώματα τον Χάρη Μαυρία στον Παναθηναϊκό, ωστόσο γνωρίζει πως οι «πράσινοι» δεν διατίθεται να πληρώσουν επταψήφιο αριθμό για την απόκτηση του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Μαυρίας αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία για την έναρξη της προετοιμασίας της Σάντερλαντ, ωστόσο όπως αναφέρει η «Sunderland Echo», αν οι «μαυρόγατες» πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, θα… μπουν μέσα οικονομικά, καθώς οι «πράσινοι» δεν θα πληρώσουν επταψήφιο αριθμό, για την απόκτησή του.
Μαυρίας και Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θέλουν να συνεχίσουν μαζί… ωστόσο το οικονομικό είναι μεγάλο «αγκάθι», αφού η Σάντερλαντ ξόδεψε γύρω στα 3 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και σε περίπτωση που τον πουλήσει θα ζημιωθεί οικονομικά.
Από κει και πέρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα από την Βρετανία, αν η Σάντερλαντ ικανοποιηθεί οικονομικά θα πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο το ερωτηματικό που πλανάται είναι ποιο θα είναι το ύψος του ποσού που θα ζητήσουν οι «μαυρόγατες», με την υπόθεση να έχει πολλά επεισόδια ακόμα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Σεισμός» στην Κροατία για Γιάγκουσιτς και τις λεπτομέρειες του deal
- «Αυτό ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην αγορά»
- Κοτζιάς: «Καυτό» 15ήμερο στον Παναθηναϊκό – Τι είπε για Χέιζ-Ντέιβις και ρόστερ
- Αλλάζει ξανά διάταξη: Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Γιατί μπήκε ο Ερνάντεθ στην ευρωπαϊκή λίστα και όχι κάποιος χαφ
