Τα δεδομένα για προπονητή, Λάσμε-Καλάθη και Βεζένκοφ

Τα δεδομένα για προπονητή, Λάσμε-Καλάθη και Βεζένκοφ

Διαβάστε τα τελευταία νέα στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού αλλα και για το θέμα του νέου προπονητή!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η σιγή ιχθύος για το θέμα προπονητή συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό και το μόνο που προκύπτει είναι πως το θέμα θα κλείσει μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ονόματα ακούγονται πολλά, με τελευταίο αυτό του Σούλη Μαρκόπουλου (που όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ που μετά από αντιδράσεις οπαδών δεν τον άφησε να πάει στον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο), αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και γίνονται συζητήσεις με διάφορες πλευρές.

 Πάντως ανεξάρτητα από την υπόθεση του προπονητή, κάποιες μεταγραφικές κινήσεις είναι… υπεράνω της οποιασδήποτε επιλογής. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει ξανά τον Στεφάν Λάσμε και τον Νικ Καλάθη, αλλά χρειάζεται να κάνει υπομονή. Ο Γκαμπονέζος σέντερ αγωνίζεται στους τελικούς της τουρκικής λίγκας με την Αναντολού Εφές (η ομάδα του χάνει με 3-1 από την Καρσίγιακα), η οποία διατηρεί οψιόν για τον δεύτερο χρόνο της συνεργασίας τους. Αν δεν είχε υποστεί ρήξη χιαστών ο Νέναντ Κρστιτς και με δεδομένο ότι έγινε πρόταση στον Μπράιαντ Ντάνστον, θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο πως ο Λάσμε είναι εκτός πλάνων του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Όμως ο τραυματισμός του Σέρβου σέντερ ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Η ουσία είναι πως ο Στεφάν Λάσμε είναι κάτι περισσότερο θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει και η περσινή του αποχώρηση οφείλεται αμιγώς σε οικονομικούς λόγους. Αν μείνει ελεύθερος από την Εφές, ο δρόμος για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ είναι ορθάνοιχτος.

 Ανάλογα είναι τα δεδομένα και για τον Νικ Καλάθη. Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για να τον αποκτήσει εφόσον επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο ομογενής γκαρντ θα περιμένει μέχρι τα μέσα ή τέλη Ιουλίου για κάποια πρόταση από το ΝΒΑ, ωστόσο είναι δύσκολο να βρει ομάδα που θα του δώσει καλά χρήματα και ενεργό ρόλο, τη στιγμή που οι «πράσινοι» φέρονται να του προσφέρουν 2 εκατ. δολάρια ετησίως για τρία χρόνια, καθώς επίσης και πρωταγωνιστικό ρόλο.

 Ο Παναθηναϊκός αναμένει και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, που ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με τον Άρη. Για εκείνον δεν υπάρχει ΝΒΑ φέτος, ωστόσο τουλάχιστον η Μπαρτσελόνα είναι στους ενδιαφερόμενους. Πέρα από τα χρήματα, σημαντικό ρόλο για ενδεχόμενη συμφωνία θα παίξει και ποιας μορφής θα είναι η οψιόν που θα του επιτρέπει να μετακομίσει στις ΗΠΑ σε δύο ή περισσότερα χρόνια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News