Πρόταση ανανέωσης σε τρεις ενδεκαδάτους ο Παναθηναϊκός!
Μετά τους Μολέδο και Χούλτ, άλλοι τρεις πολύ σημαντικοί παίκτες του Παναθηναϊκού θα κληθούν να υπογράψουν νέα συμβόλαια θέλοντας έτσι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να δημιουργήσει έναν πολύ δυνατό κορμό για το μέλλον!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα contra.gr, οι τρεις παίκτες που αναμένεται να κλειθούν για να υπογράψουν επεκτάσεις των συμβολαίων τους είναι οι Λούκας Βιγιαφάνιες , Ρόμπιν Λούντ και Ουσμάν Κουλιμπαλί!
Και με τους τρεις παίκτες οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα με πρώτο παίκτη που αναμένεται να κληθεί να είναι ο Ρόμπιν Λούντ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ενώ αυτά των Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί και ολοκληρώνονται το 2019.
Και στους τρεις παίκτες θα τους προταθεί συμβόλαιο μέχρι το 2020 με αντίστοιχη αύξηση και στις απολαβές τους!
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «NOVA, η επόμενη βόμβα Αλαφούζου - Ποιοι αγώνες θα μεταδίδονται»
- Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Πόσος κόσμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ
- 100.000 προσομοιώσεις στέλνουν τον Παναθηναϊκό τελικό Conference - Η πιθανή αντίπαλος
- Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σήμερα - Η ώρα και το κανάλι (6/11)
- Παναθηναϊκός: Αλλαγή-ματ από τον Νίστρουπ έφερε τη νίκη