Φόβος για... Πατέρα!

Φόβος για... Πατέρα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτίμησε ότι οι δικαστικές έρευνες για την εμπλοκή του στη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν ως αφετηρία την παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Νικόλας Πατέρας έχει αποχωρήσει από το Δεκέμβρη του 2010 από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ, έχει παραχωρήσει και τις μετοχές του στην “Παναθηναϊκή Συμμαχία”.

Παρόλα αυτά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον θεωρεί ως τον υπαίτιο για τις έρευνες που εξελίσσονται για την εμπλοκή του στη διαφθορά που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατονόμασε τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ισχυριζόμενος ότι μέσω μιας ανώνυμης επιστολής που εστάλη στα ανακριτικά γραφεία, φρόντισε να δοθεί το έναυσμα για όσα εκτυλίσσονται μέχρι σήμερα…

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αποκάλυψε σύμφωνα με πληροφορίες ότι εμπνευστής της ανώνυμης επιστολής που εστάλη στα ανακριτικά γραφεία είναι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας. Αυτή η αποστολή αποτέλεσε την αφορμή για να ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να καταγραφούν από την ΕΥΠ συνομιλίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως οι μόνες ενδείξεις για το κατηγορητήριο της εν λόγω υπόθεσης που κάποιοι αποκαλούν δήθεν “εγκληματική οργάνωση” στο ποδόσφαιρο” αναφέρει η εφημερίδα “πρωταθλητής” για την απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τουλάχιστον, έχουν πληροφόρηση για τα όσα ανέφερε ο Μαρινάκης στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News