«Κλείνει σε ομάδα του ΝΒΑ ο Κούπερ»!

«Κλείνει σε ομάδα του ΝΒΑ ο Κούπερ»!

Στον Παναθηναϊκό δεν εντυπωσίασε, αλλά στην πατρίδα του φαίνεται πως έχει πέραση… Ο λόγος για τον Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος παρουσιάζεται ένα βήμα πριν το ΝΒΑ!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Αμερικανός γκαρντ φόρεσε τα «πράσινα» κατά τη διάρκεια των πλέι οφ και προσπάθησε να καλύψει το κενό του τραυματία Νίκου Παππά, ωστόσο γεγονός είναι πως δεν έκανε την διαφορά στο «τριφύλλι». Όπως και να ‘χει, η συνολικά θετική του εικόνα στην σεζόν, κυρίως με την φανέλα της ρωσικής Ενισέι, φαίνεται πως στάθηκε αρκετή ώστε να του δώσει ένα συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο»!

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στους Κυπελλούχους Ελλάδας, όμως από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει επίσημη κρούση μέχρι στιγμής.

Έτσι, δημοσίευμα του «The Post» τονίζει πως ο Κούπερ περιμένει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ και μάλιστα από έναν σύλλογο που έφτασε στα πλέι οφ της Δύσης! Δηλαδή, με άλλα λόγια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ περιμένει την 1η Ιουλίου πρόταση από μία από τις παρακάτω ομάδες: Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Χιούστον Ρόκετς, Ντάλας Μάβερικς, Νιού Όρλινς Πέλικανς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Μέμφις Γκρίζλις και Πόρτλαντ Μπλέιζερς!

Θυμίζουμε πως ο Κούπερ είχε δηλώσει συμμετοχή στο draft του 2013, όμως καμία ομάδα δεν τον είχε επιλέξει…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News