Στην «αναμονή» για Σιανί, ελπίζει για το «ναι»

Στην «αναμονή» για Σιανί, ελπίζει για το «ναι»

Το «ναι» του Μισέλ Σιανί περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να καλυφθεί το κενό που άφησε στο κέντρο της άμυνας ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο 31χρονος πρώην στόπερ της Λάτσιο είναι η πρώτη επιλογή των «πράσινων» για τη θέση του στόπερ και έχουν προχωρήσει τόσο την υπόθεση που πλέον περιμένουν τα ευχάριστα νέα. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ελπίζουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, ο Σιανί θα δεχθεί την πρότασή τους.

 Ο Γάλλος αμυντικός «ψάχτηκε» και σε άλλα πρωταθλήματα, αλλά φαίνεται πως η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι άκρως ικανοποιητική. Οι «πράσινοι» έχουν προσφέρει στον Σιανί διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα φτάνουν τις 800 χιλιάδες ευρώ μαζί με τα μπόνους.

 Ο ατζέντης του 31χρονου άσου έδειξε κατ’ αρχάς ικανοποιημένος και ζήτησε απλώς 2-3 ημέρες καιρό, για να λάβει ο πελάτης του την τελική του απόφαση, ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους που έχει μπροστά του με ηρεμία. Τα τελευταία δύο 24ώρα έγιναν κάποιες επαφές και πλέον οι «πράσινοι» περιμένουν να τελειώσει το θέμα…

 Σε περίπτωση πάντως, που «στραβώσει» του Σιανί, υπάρχουν στο προσκήνιο οι Σάντσεθ και Αλκαράς. Ο Ισπανός, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα, είναι περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη όσο και άκρως ελκυστική για το «τριφύλλι». Ο 29χρονος στόπερ έχει κασέ κοντά στις 800-900 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, ωστόσο θεωρείται από τα πιο «hot» ονόματα αμυντικών της Primera Division που έχουν μείνει ελεύθεροι στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.

 Για τον Αλκαράς, που μένει ελεύθερος από την Έβερτον, οι πληροφορίες προερχόμενες από την Παραγουάη αναφέρουν ότι ο παίκτης προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και βρίσκεται πολύ κοντά σε ομάδα της Primera Division, υποστηρίζοντας ότι έχει γι’ αυτό το λόγο σταντ μπάι τη Λιμπερτάδ που παλεύει για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News