Στην λίστα οι Αμορεμπιέτα και Σπόλι

Στην λίστα οι Αμορεμπιέτα και Σπόλι

Ακόμα δύο ονόματα προστέθηκαν στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, καθώς προτάθηκαν και εξετάζονται οι Φερνάντο Αμορομπιέτα και Νίκολας Σπόλι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορεί οι Αλκαράθ και Σάντσεθ να είναι αυτοί που βρίσκονται σε προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό κι ο Σιανί να βρίσκεται stand by από τους «πράσινους», πλην όμως υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που εξετάζονται.

 Οπως αναφέρει η «Live Sport» στο Τριφύλλι προτάθηκαν οι Φερνάντο Αμορομπιέτα και Νίκολας Σπόλι, στόπερ με εμπειρία, ηγετικό προφίλ, αλλά και παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, πλην όμως δεν βρίσκονται στις πρώτες γραμμές της λίστας.

 Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, αγωνίζεται αυτή την περίοδο στα γήπεδα της Χιλής για το Κόπα Αμέρικα με την εθνική Βενεζουέλας και φέρεται να ψάχνεται να φύγει από τη Φούλαμ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2017. Σχετικά με τον Σπόλι, παρ’ ό,τι ηγετικό στέλεχος της άμυνας της Κατάνια για μία πενταετία, επίσης φέρεται να έχει τάσεις φυγής, λόγω του υποβιβασμού της, όμως δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News