Καλές εντυπώσεις από Καλτσά
Ο Νίκος Καλτσάς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στις πρώτες του προπονήσεις στο Κορωπί και αν συνεχίσει έτσι και στην προετοιμασία της ομάδας, μπορεί να εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη της σεζόν.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Καλτσάς έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό από τον Ιανουάριο, αλλά ουσιαστικά εντάχθηκε στην ομάδα πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα στο τέλος της περιόδου ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έκανε προπονήσεις με την ομάδα και είχε τον χρόνο και να μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου.
Οι εντυπώσεις, που άφησε στις προπονήσεις με την ομάδα ήταν εξαιρετικές και αν συνεχίσει έτσι στην προετοιμασία μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη και να πάρει θέση βασικού στα παιχνίδια, που θα γίνουν το καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League.
Ο Καλτσάς μπορεί να παίξει και ακραίος στο 4-2-3-1, αλλά και λίγο πίσω από τον επιθετικό στα άλλα συστήματα, που έχει στο μυαλό του ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ έδειξε ότι έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Φορ-ΚΑΝΟΝΙ, στόπερ-ΗΓΕΤΗΣ και νέα κίνηση - «Σκάει» νέα μεταγραφή μετά τον Φαλ
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»
