Διευρύνει το «μέτωπο» κατά της διαφθοράς

Διευρύνει το «μέτωπο» κατά της διαφθοράς

Μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός θέλει να μεγαλώσει το μέτωπο κατά της διαφθοράς για να προωθήσει ριζικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η επαφή της περασμένης εβδομάδας ήταν μόνο ένα ακόμη βήμα. Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να αφήσει στην τύχη της τη μάχη κατά της διαφθοράς που εδώ και χρόνια καταγγέλλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι «πράσινοι» βλέπουν με ικανοποίηση πως οι σύμμαχοί τους ολοένα και αυξάνονται. Μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στόχος του «τριφυλλιού» είναι να διευρυνθεί περαιτέρω το «μέτωπο» που θέλουν να σχηματίσουν, προκειμένου να προωθηθούν οι ριζικές αλλαγές που κρίνονται αναγκαίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχουν ήδη και θα συνεχιστούν επαφές με άλλες ΠΑΕ που είναι δυσαρεστημένες με το υπάρχον καθεστώς και επιθυμούν μια αλλαγή. Εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει αυξήσει τους συμμάχους του σε 6-7 και σκοπεύει να μεγαλώσει τον αριθμό. Οι «πράσινοι» θέλουν αυτή η συμμαχία να κινήσει τις διαδικασίες για να υπάρξει άμεσα αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΟ, να παραιτηθεί ο Γιώργος Μποροβήλος από την προεδρία της Super League και να μείνουν εκτός πρωταθλήματος ομάδες που εμπλέκονται σε χειραγωγημένα παιχνίδια, να εφαρμοστεί άμεσα ο νέος αθλητικός νόμος με την ενεργοποίηση τακτικών δικαστών και να υπάρξει ανανέωση στην ΚΕΔ με στελέχη και διαιτητές που θα είναι άφθαρτοι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News