«Όλα είναι πιθανά»

«Όλα είναι πιθανά»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τόνισε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά για το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάποια πρόταση από Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο φόργουορντ του Άρη μίλησε στο “Goal”:

 Για τη μεταγραφή του στον Άρη από τον ΑΠΟΕΛ: «Κρίθηκε από ένα σημείο και έπειτα πως έπρεπε να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Ήρθαμε σε επαφή με τον Άρη και με τον Μαντουλίδη. Στην αρχή οι συζητήσεις που έγιναν με τον Άρη δεν προχωρούσαν, ήμασταν έτοιμοι να υπογράψουμε με τον Μαντουλίδη, όμως την τελευταία στιγμή μας πήραν από τον Άρη να υπογράψουμε. Έτσι ξεκίνησα στον Άρη. Βρήκαμε σπίτι, γράφτηκα στο αμερικανικό σχολείο, το Pinewood και κάπως έτσι ξεκίνησε η ζωή μου στη Θεσσαλονίκη».

 Για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη εφόσον αγωνιστεί στην Ευρώπη: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η παράμετρος για μένα κι απ’ όσο ξέρω ήδη η ομάδα δρομολογεί την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μακάρι να τα καταφέρει. Αυτό το λέω και ανεξάρτητα από το δικό μου θέμα. Ο Άρης κατά τη γνώμη μου πρέπει κάθε χρόνο να παίζει στην Ευρώπη και πιστεύω πως τώρα θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να γίνει αυτό».

 Για τη φετινή σεζόν της ομάδας: «Νομίζω ήταν καλή. Παρά την ήττα μας στο τελευταίο ματς από τον ΠΑΟΚ, συνολικά ήταν μία σεζόν στην οποία καταφέραμε να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων. Πετύχαμε κάποια μικρά θαύματα, κάναμε εξαιρετικό β’ γύρο, σημαντικές νίκες στην κανονική περίοδο, όπως ήταν αυτές με τον ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα playoffs. Κανείς δεν περίμενε στην αρχή της χρονιάς πως θα διεκδικούσαμε την τρίτη θέση. Ήμασταν σκληρή ομάδα με καλή νοοτροπία, φτιαγμένη με αρχές με καλό μέταλλο».

 Γιατί απέσυρε την υποψήφιότητά του από το draft του ΝΒΑ: «Γιατί δεν βρέθηκε κάτι αξιόλογο, κάτι εγγυημένο. Κρίναμε πως από τη στιγμή που έχω τη δυνατότητα να θέσω υποψηφιότητα και την επόμενη χρονιά στα draft, να ασκήσω το δικαίωμά μου το χρόνου. Το ΝΒΑ παραμένει στόχος».

 Για τις προτάσεις από ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα: «Ναι, υπάρχουν. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο και ιστορικό κλαμπ και είναι τιμητικό να σε θέλει μια τέτοια ομάδα. Θα παρθούν κάποιες αποφάσεις στο επόμενο διάστημα. Δεν χρειάζονται τρομερές βιασύνες».

 Για τον Παναθηναϊκό: «Θα δούμε, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό».

 Για τον Ολυμπιακό: «Ούτε από τον Ολυμπιακό».

Για τον Άρη: «Μίλησα τηλεφωνικά κάποια στιγμή με τον κ. Λάσκαρη, θα μιλήσει κι ο εκπρόσωπός μου και θα δούμε».

 Για το μέλλον του: «Υπάρχει πλάνο από την πλευρά μου στο τι θέλουμε, τι στόχους θέλουμε να πιάσουμε και πως θα λειτουργήσουμε. Πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από μένα, αλλά και από τις ομάδες. Πρέπει να περιμένουμε, δεν έχω απαντήσεις τώρα για όλα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, όλες οι πόρτες είναι ανοικτές. Πλάνο όμως υπάρχει».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News