Επανέρχεται για Ελάντερ
Στην Τσεχία αναμένεται να βρεθεί άνθρωπος του «τριφυλλιού», προκειμένου να πείσει τον Φίλιπ Ελάντερ να πει το «ναι» και να γίνει κάτοικος Αθήνας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Όπως αναφέρει το «Goal», άνθρωπος των «πράσινων» θα μεταβεί στην Τσεχία, με σκοπό να πείσει τον Ελάντερ να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό σκεπτικός, αφού οι οικονομικό-πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αποτελούν αγκάθι, με το στενό του οικογενειακό περιβάλλον να τον έχει αποθαρρύνει από το να πάρει την απόφαση και να πει το ναι στο «τριφύλλι».
Οι «πράσινοι» κάνουν μια ύστατη προσπάθεια για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, καθώς πιστεύουν σε αυτόν και στην εξέλιξή του, όμως αν και τώρα δεν πάρουν απάντηση να αφήσουν την περίπτωσή του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Γιαννακόπουλος θα ρίξει άλλη "βόμβα" πριν από τις μεταγραφές»
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα και το κανάλι
- Παίρνει τερματοφύλακα και κλείνει κάθε... ίδια συζήτηση στο μέλλον!
- Ραπτόπουλος: «Το μεγαλύτερο... έγκλημα - Φοβήθηκα μήπως πάρει μεγάλες διαστάσεις το σκορ»
- Γκούμας: «Ο Λαφόν δεν είναι καλύτερος, βασικός ο Κότσαρης - Να δουλέψει στα τελειώματα ο Πελίστρι»
