Σενάρια για τρεις

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά επιθετικά από τους Μπεργκ και Καρέλη. Για έναν φορ που θα μπορεί να παίζει πλάτη και θα είναι ικανός στο ψηλό παιχνίδι. Σύμφωνα με τον ξένο τύπο ανάμεσα σε αυτούς που έχουν προταθεί βρίσκονται τα τρία παρακάτω ονόματα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
1) Μαρκ Γιάνκο: Ο Αυστριακός διεθνής φορ, έμεινε ελεύθερος από την Σύδνεϋ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είχε ακουστεί για την ΑΕΚ και το κασέ του ανέρχεται στις 350.000 ευρώ.
2) Άντονι Λε Ταλέκ: Ελεύθερος από την Β’ Γαλλίας και την Βαλενσιέν έμεινε ο ψηλός επιθετικός, που έχει κασέ στις 250.000-300.000 ευρώ και “έπαιξε” στα δημοσιεύματα για τον ΠΑΟΚ
3) Χιούγκο Αλμέιδα: Όπως και σε κάθε μεταγραφική περίοδο, έτσι και τώρα “παίζει” το όνομα του Πορτογάλου διεθνή Χιούγκο Αλμέιδα που έμεινε ελεύθερος από την Κουμπάν. Το κάσε του όμως αγγίζει τις 500.000 ευρώ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μίλησε με Κέπα ο Μπενίτεθ - Η στάση του παίκτη και της Άρσεναλ
- Παναθηναϊκός: Πιθανό «χτύπημα» από NBA, έχουν εντοπιστεί στόχοι
- Παναθηναϊκός: Δύο ομάδες για Σφιντέρσκι και... μεταγραφή for
- 4+1: Ο Παναθηναϊκός ανοίγει τον μεταγραφικό χάρτη του Γενάρη!
- Νέα εικόνα για τον Βοτανικό! Video-παρουσίαση με λεπτομέρειες για το project