Παρέμβαση εισαγγελέα για σκάνδαλο ΚΑΙ στη διαιτησία!

Παρέμβαση εισαγγελέα για σκάνδαλο ΚΑΙ στη διαιτησία!


Αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα μετά την αποκάλυψη ότι μεγαλοστέλεχος της διαιτησίας είναι εγκέφαλος «πυραμίδας» που όριζε συγκεκριμένους διαιτητές! «Με κάνετε και τρομάζω», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Άρη Γάτα, που έψαξε το θέμα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε μια αποκάλυψη που ταράζει εκ νέου τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προχώρησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άρης Γάτας, με την υπόθεση «πυραμίδας» που έρχεται να προστεθεί στα όσα απίστευτα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο δημοσιογράφος έψαξε και βρήκε ένα από τα μέλη της «πυραμίδας», με τα αρχικά Γ.Ν., ο οποίος αποκάλυψε με λεπτομέρειες στον ραδιοφωνικό αέρα της ΕΡΑΣΠΟΡ, τον τρόπο που λειτουργούσε ολόκληρο το σύστημα της «πυραμίδας», τα ποσά που διακινούνταν και τη λειτουργία της εντός των συνόρων, τον τρόπο μύησης αλλά και την συμμετοχή διαιτητών και ανθρώπων που κινούνται ευρύτερα στο ποδόσφαιρο.

Στην εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι πλήθος διαιτητών, παρατηρητών και ανθρώπων από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της σόου μπιζ είχαν συμμετοχή σε αυτή την «πυραμίδα». Επίσης, έγινε γνωστό ότι άνθρωπος της διαιτησίας φέρεται έτοιμος να παραδώσει τον φάκελο στον εισαγγελέα, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κινηθεί αυτεπάγγελτα και πρόκειται να ξεκινήσει έρευνα με σκοπό την αποκάλυψη γνωστών προσώπων από το χώρο της διαιτησίας που δρούσαν στο προσκήνιο με πρόσχημα την δημιουργία αυτής της «πυραμίδας», αλλά με απώτερο σκοπό και στόχο να ορίζουν συγκεκριμένους διαιτητές και κυρίως τους ίδιους που είχαν συμμετοχή σε αυτή την «εταιρία».

Ο εισαγγελέας ζήτησε στοιχεία από την εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ, ώστε να διερευνήσει τις καταγγελίες που ακούστηκαν αναφορικά με την εμπλοκή διαιτητών στην υπόθεση, καθώς οργιάζουν οι φήμες ότι μεγαλοστέλεχος της ελληνικής διαιτησίας είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης και με την ιδιότητά του αυτή, ανάλογα με την παρουσία των διαιτητών στην πυραμίδα, μεσολαβούσε ώστε να ορίζονται στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος συνεχώς συγκεκριμένοι διαιτητές!

Μιλώντας σχετικά με το θέμα στην ΕΡΑΣΠΟΡ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκριτζίκης, δήλωσε ουσιαστικά «άγνοια» για το θέμα, ενώ δεσμεύτηκε πως θα το διερευνήσει: «Πολύ αμυδρά έχω ενημερωθεί. Δεν το έχω δει ακόμα το θέμα, δεν το έχω ψάξει. Τουλάχιστον στη χρονιά που πέρασε δεν έχω δει κάτι με τους ορισμούς. Αλλά θα το διερευνήσω. Εγώ δεν έχω όχι στοιχεία, αλλά ούτε και τις πληροφορίες που χρειάζονται. Είναι πολύ λεπτό αλλά εύχομαι να μην είναι τόσο σοβαρό διότι με κάνετε να τρομάζω».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News