Το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ


Η ΠΑΕ Παναθηναικός αποδεικνύει διαχρονικά την κοινωνική της ευαισθησία αλλά και την πεποίθησή της ότι ο επαγγελματικός αθλητισμός οφείλει να ανταποδίδει στην κοινωνία, ειδικά τα δύσκολα χρόνια που διάγει η χώρα μας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ΠΑΕ Παναθηναικός αποδεικνύει διαχρονικά την κοινωνική της ευαισθησία αλλά και την πεποίθησή της ότι ο επαγγελματικός αθλητισμός οφείλει να ανταποδίδει στην κοινωνία, ειδικά τα δύσκολα χρόνια που διάγει η χώρα μας. Σε συνεργασία με το Charity Idols, αποφάσισε να διενεργηθεί μια “Μεγάλη Παναθηναική Δημοπρασία Αγάπης” υπέρ του Ξενώνα για Κακοποιημένα παιδία ΕΛΙΖΑ, συνδυάζοντας την λήξη της αγωνιστικής περιόδου με μια μεγαλειώδη χειρονομία αλληλεγγύης. Η δημοπρασία, που περιλαμβάνει τις φορεμένες εμφανίσεις των MVP ποδοσφαιριστών της στα play off, θα διαρκέσει έως την 1η Ιουλίου. Καλή Επιτυχία!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Σύλλογος Μεγάλος μέσα και έξω από τα γήπεδα!Η ΠΑΕ Παναθηναικός αποδεικνύει διαχρονικά την κοινωνική της ευαισθησία αλλ…
Posted by CharityIdols on Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News