Δεν πήρε απαντήσεις και έθεσε σε ισχύ το plan b

Δεν πήρε απαντήσεις και έθεσε σε ισχύ το plan b

Τις συζητήσεις για άλλους υποψήφιους στόπερ έχει ξεκινήσει ήδη ο Παναθηναϊκός, ενεργοποιώντας το plan b αφού δεν πήρε απαντήσεις από παίκτες που ήταν πρώτες του επιλογές.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το θέμα του κεντρικού αμυντικού παραμένει προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος «καίγεται» να βρει τον βασικό του στόπερ μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

 Από τη στιγμή που δεν προχώρησαν (για διάφορους λόγους) οι περιπτώσεις των Σπάχιτς, Σίβοκ, Σιανί, Σάντσες και Άλκαρας, οι «πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να ενεργοποιήσουν το plan b και ήδη φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

 Σύμφωνα με την «Πράσινη», οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ενημερώσει πως θα περιμένουν τις οριστικές απαντήσεις των τριών τελευταίων ποδοσφαιριστών μέχρι το Σάββοτο, διαφορετικά θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου παίκτη.

 Παράλληλα, η εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Λεωνίδας Βόκολος επικοινώνησε ήδη με μάνατζερ τριών παικτών – που είναι πιο χαμηλά στη λίστα. Πρόκειται για παίκτες που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά και αυτοί αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα και απλά δεν είχαν γεμάτες χρονιές την περσινή σεζόν.

 Πρόθεση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ είναι να κλείσει το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να προλάβει την προετοιμασία και να δεθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

 Εκτός από το θέμα του βασικού στόπερ, ο Βόκολος ψάχνεται και για τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό, έναν πιο νεαρό σε ηλικία παίκτη που θα έχει περιθώρια εξέλιξης.

 Η περίπτωση του Ελάντερ έχει «παγώσει» και οι παράγοντες ψάχνονται για άλλους παίκτες. Επίσης, θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθεί και ένας επιθετικός, ένας νεαρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής που θα πλαισιώσει τον Μπεργκ και τον Καρέλη στη γραμμή κρούσης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News