Tα “παιχνίδια” του Καμίνη με τη Λεωφόρο και τον Βοτανικό

Tα “παιχνίδια” του Καμίνη με τη Λεωφόρο και τον Βοτανικό


Οι αποκαλύψεις του Μιχαλαριά για τον Δήμαρχο Αθήνας


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πριν από έναν μήνα το SPORTIT είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του Δημάρχου Αθήνας Γιώργου Καμίνη να δηλώσει ως έναν από τους χώρους “φιλοξενίας” για τους μετανάστες την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, το “Απόστολος Νικολαϊδης“.

Τότε ανεπισήμως ο Δήμαρχος στους… διαδρόμους του Δημαρχειακού Μεγάρου έλεγε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απειλώντας μάλιστα με επίσημη διάψευση, αλλά όσο την είδατε εσείς, άλλο τόσο την είδαμε και εμείς…

Άλλωστε όπως είχαμε αποκαλύψει, πέρα από την επιθυμία του Γιώργου Καμίνη, φημολογείται ότι υπάρχει σχετικό έγγραφο προς το Υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής.

Ωστόσο τα προβλήματα που δημιουργεί ο Δήμαρχος Αθήνας και των εκ των ιδρυτικών στελεχών της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” (!!!) δεν σταματούν εκεί…

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης και την επανεκλογή της απερχόμενης διοίκησης, ο Γιώργος Καμίνης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει στη “ζωή” το σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης, παρ’ ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι – τουλάχιστον όσοι είναι στο προσκήνιο – έχουν δηλώσει ότι δεν τους ενδιαφέρει πλέον αυτό το πρότζεκτ.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της δήλωσης του προέδρου του Ερασιτέχνη: “Δυστυχώς, ο Δήμος κωλυσιεργεί σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό ΑΟ.

Όπως γνωρίζουν όλοι, υπάρχει από πέρυσι απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου που παραχωρεί την έκταση που υπάρχει η εγκαταλειμμένη κατασκευή για σκέιτ, αλλά για άγνωστο λόγο η απόφαση δεν υπογράφεται από τον κ. Δήμαρχο. Ο ΟΠΑΝΔΑ και ο διευθυντής του, κ. Τεντόμας, έχουν καλή διάθεση και μας βοηθάνε στα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά όταν φτάνουμε στο δια ταύτα ο Δήμος προβάλλει το θέμα της επίλυσης της Διπλής Ανάπλασης ως προϋπόθεση για την οποιαδήποτε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ΑΟ. Και εκεί φυσικά χαλάνε όλα, γιατί θέση του Παναθηναϊκού ΑΟ είναι η κατάργηση της διπλής ανάπλασης”.

Ο κύριος Καμίνης αντιλαμβάνεται ως… επίλυση της Διπλής Ανάπλασης, την απόσυρση της προσφυγής του Ερασιτέχνη κατά του προεδρικού Διατάγματος, η οποία εκκρεμεί εδώ και έναν χρόνο!

Πηγή: sportit


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News