Μόνο ο Παναθηναϊκός το έχει κάνει (pic)
Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός να μην έχει παίρνει τίτλους στα ομαδικά αθλήματα, αλλά διατηρεί σε ένα ασύλληπτο ρεκόρ και έτσι με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των ανδρών από τον ΠΑΟΚ, σας αναφέρουμε μια σημαντική πληροφορία.
Συγκεκριμένα το Τριφύλλι είναι ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος ο οποίος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, στα τρία πιο δημοφιλή σπορ, την ίδια σεζόν και δε συνέβη μία χρονιά, αλλά πέντε.
Όπως αναφέρεται στο λεύκωμα «Και Χιλιάδες Τίτλοι», οι “πράσινοι” έχουν φτάσει σε αυτό το επίτευγμα τις περιόδους 1920-21, 1971-72, 1976-77, 1983-84 και 2003-04.
Ο Παναθηναϊκός, ακόμα και σε περιόδους παρακμής σε ό,τι αφορά τα ομαδικά του σπορ, καταφέρνει και κρατάει στην κατοχή του ρεκόρ όπως αυτό, όπως πόσταρε στη σελίδα του λευκώματος στο facebook.
https://www.facebook.com/titloipao/posts/1685558251747447:0
Πάμε ταμείο με τον ημιτελικό του Champions League: Γιουβέντους – Μονακό προγνωστικά
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Παναθηναϊκός, βαθμολογία: Τι χρειάζεται πλέον για να αποφύγει τις μεγάλες περιπέτειες
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Η ώρα και η μέρα
- Παπαθεοδώρου για Παναθηναϊκό: «Η πιο βαριά ήττα - Ο λόγος που δε νίκησε»
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Χάποελ-Παναθηναϊκός 92-88