Μένει Ούνιξ ο «Κάι»

Μένει Ούνιξ ο «Κάι»

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού λίγο πριν τους τελικούς της Basket League ενώ το όνομα του παίκτη έχει γραφτεί αρκετά στο ρεπορτάζ για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό του Τριφυλλιού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ούνιξ Καζάν, που βρίσκεται σε περίοδο αναδόμησης, θέλει να ρίξει το μπάτζετ της τουλάχιστον κατά 30% και επίσης δεν έχει θέση την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Ο στόχος του κλαμπ είναι να “ξεφορτωθεί” ή να μειώσει σε σημαντικό βαθμό τα συμβόλαια που έχουν για την επόμενη σεζόν ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Κέρτις Τζέρελς, που υπέστη ρήξη αχίλλειου και θα αργήσει να είναι έτοιμος και υγιής για να επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη σεζόν.

Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ έχει ήδη αποφασιστεί πως παραμένει στο Καζάν με το συμβόλαιο που έχει για το 2015-16 (λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο) και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνιξ Καζάν με ακόμα πιο σημαντικό ρόλο από ότι τις προηγούμενες σεζόν.

Έχει εμπλακεί το όνομά του με διάφορα μεταγραφικά σενάρια στο Τριφύλλι, αλλά ο Έλληνας παίκτης είναι οριστικό και αμετάκλητο πως μένει στην Ούνιξ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News