"Νίκη και αίσθηση διαφοροποίησης"

"Νίκη και αίσθηση διαφοροποίησης"

"Νίκη και αίσθηση διαφοροποίησης"


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στη δικαίωση του Παναθηναϊκού από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, που φέρνει και έναν… αέρα αλλαγής, όπως αρμόζει στον πολυνίκη Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκό.

Δικαιωμένοι αισθάνονται στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά από την προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, βάσει της οποίας αναστέλλεται η ισχύς της απόφασης της ΕΕΑ για ανάκληση της άδειας μεταβίβασης τον μετοχών στον κ. Μάνο Παπαδόπουλο. Το αίσθημα νίκης, αλλά και… αλλαγής που προκάλεσε στους «πράσινους» η απόφαση για διατήρηση της ισχύουσας μετοχικής σύνθεσης μέχρι να περάσει η υπόθεση στα δικαστήρια, αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Αναμφισβήτητα είναι νίκη του Παναθηναϊκού. Εμείς ζητήσαμε να ανασταλεί η απόφαση της ΕΑΑ προσωρινά μέχρι να γίνει το δικαστήριο. Το δέχθηκε το αίτημά μας το Εφετείο και το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει ισχύ αυτή η απόφαση. Αυτό θέλαμε και γι’ αυτό είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν αλλάζει η μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ. Ο Παναθηναϊκός είναι ο πλέον πολυνίκης στο μπάσκετ σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Πρέπει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με ανωτερότητα, με την καλή έννοια, δεν το λέω αλαζονικά. Με ανωτερότητα βάσει της προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και της ιστορίας του. Όλα αυτά δημιουργούν μια αίσθηση διαφοροποίησης κι αυτή πρέπει να βγαίνει εντός κι εκτός παρκέ», τόνισε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6».

Αναφορικά με τη διαφορά αυτής της υπόθεσης σε σχέση με εκείνη της Κέρκυρας, ο νομικός σύμβουλος της «πράσινης» ΚΑΕ υποστήριξε: «Για τον Παναθηναϊκό η απόφαση, έτσι όπως είναι γραμμένη, βγήκε βάσει της παραγράφου 13, όπου δεν υπάρχουν κυρώσεις για υποβιβασμό ομάδων. Δεν μπορούσε να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εν αντιθέσει με την Κέρκυρα που ‘δικάστηκε’ βάσει της παραγράφου 12».

Τέλος, όσον αφορά στον τρόπο που θα αντιμετωπίζει πλέον ο Παναθηναϊκός την Ευρωλίγκα, ο Τάκης Μπαλτάκος υποστήριξε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια απ’ τις δύο ομάδες που βοήθησε την Ευρωλίγκα όταν δημιουργήθηκε το σχίσμα. Ζήτησαν από εμάς τότε να σταθούμε στο πλευρό τους και το κάναμε. Αυτό νομίζω πως δεν το ξεχνάνε οι άνθρωποί της και θα πρέπει να τους το τονίζουμε, χωρίς αλαζονεία. Απαιτούμε να φερόμαστε ως τον πολυνίκη της διοργάνωσης και να μας φέρονται έτσι».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News