Δεν είδε... τίποτα ο Μαρινάκης
Μετά από σχεδόν έναν μήνα συνεχίστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Τζιμπρίλ Σισέ.
Κανένας από τους δύο άνδρες δεν έδωσε σήμερα το παρών, με τη δίκη να συνεχίζεται με τις καταθέσεις των Βασίλη Κωνσταντίνου, Γιάννη Βρέντζου και του διευθύνοντος συμβούλου της “Γ.Καραϊσκάκης ΑΕ”, Βασίλη Βασιλειάδη.
Στην καταθεσή του ο Γιάννης Βρέντζος μάλιστα υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είδε καμία εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά όσα κατέθεσε: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είχε εικόνα για την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, γιατί με τη λήξη του αγώνα έφυγε από τη σουίτα για να πάει στα αποδυτήρια. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί η αιφνίδια εισβολή…».
Ακόμα η υπεράσπιση Μαρινάκη αιτήθηκε να προσαχθεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου για ψευδορκία, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν μπορεί να μην τα είδε ο Μαρινάκης, όλοι είδαν τι έγινε…».
O Βασίλη Βασιλειάδη, δήλωσε: «Η αστυνομία και οι σεκιούριτι έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν», ενώ συμπλήρωσε λέγοντας «Προφυλάχτηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκοί, ο σεκιούριτι δεν χτύπησε τον Σισέ…».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «NOVA, η επόμενη βόμβα Αλαφούζου - Ποιοι αγώνες θα μεταδίδονται»
- Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Πόσος κόσμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ
- 100.000 προσομοιώσεις στέλνουν τον Παναθηναϊκό τελικό Conference - Η πιθανή αντίπαλος
- Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σήμερα - Η ώρα και το κανάλι (6/11)
- Παναθηναϊκός: Αλλαγή-ματ από τον Νίστρουπ έφερε τη νίκη