Το 'πε και το 'κανε ο Πασκουάλ
Ο Τσάβι Πασκουάλ, ήταν αυτός που πίστεψε περισσότερο από κάθε άλλον στο μεγάλο διπλό και με τη δική του μαεστρική καθοδήγηση αλλά και την απίστευτη απόδοση όλων των παικτών αυτό ήρθε.
Ο Παναθηναϊκός, δοκιμαζόταν σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης απέναντι σε μία ομάδα που έχει κάνει ζημιά σχεδόν σε όλους τους “μεγάλους” της Ευρωλίγκας.
Ο Τσάβι Πασκουάλ, ήταν αυτός που πίστευε σε αυτό το διπλό περισσότερο από τον καθένα και πέρασε αυτό το πάθος και στην ομάδα. Η απόδοση του Παναθηναϊκού χθες, ήταν μαγική, ειδικά στις τρεις πρώτες περιόδους και περιόρισε μία από τις πιο επιθετικές ομάδες της διοργάνωσης αφήνοντάς την στους 63 πόντους.
Το πίστεψε λοιπόν ο Τσάβι και αυτό ήρθε. Σίγουρα πιστεύει και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Για να δούμε…
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Γιαμπουσέλε, οι μυθικές απολαβές
- Παναθηναϊκός: Με υπομονή για το... colpo grosso στο «8»!
- Η πίεση για Όσμαν, η στάση του παίκτη και του Παναθηναϊκού
- Πώς θα είναι οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού, πότε κάνουν... ντεμπούτο
- Παναθηναϊκός: Οι 5 παίκτες που κέρδισαν πόντους με Νίστρουπ